FANTASZTIKUS ESKÜVŐI TORTÁK

torta-lead-lbf2.jpgMár kitűztétek az esküvőt, és ezerfelé áll a fejed a szervezésben? Nem is tudod, merre indulj el a tennivalók rengetegében? Ne csüggedj! Az esküvői torta kiválasztása lesz az a pont, amibe még a kedvesed is szívesen besegít! Megmutatjuk nektek a legfrissebb tortatrendeket és a legjobb cukrászdákat, hogy könnyebb legyen a választás. Nektek már csak kóstolgatnotok kell majd!

A klasszikus

Egy örök klasszikussal nem lehet mellényúlni! Ha elegáns, időtálló stílust kerestek, nézzétek meg a Marangona tortáit. A szalagokkal, virágokkal, ehető gyöngyökkel díszített torták olyan különleges ízekben érhetők el, mint a bazsalikomos csoki, sós karamellás brownie, szőkecsokis-málnás mascarpone, vagy éppen a pink limonádé. Ezeket a tortákat biztosan sokáig fogják még emlegetni a vendégeitek!

eskuvoi-tortak-klasszikus-1.jpg

eskuvoi-tortak-klasszikus-2.jpg

A meztelen

Ha meguntátok a vastag vajas krémeket, vagy nem rajongtok a marcipánért, akkor a naked caket, azaz a csupasz tortát nektek találták ki! Ezeknek a laza és bohém tortáknak a meztelenségét a külső máz hiánya adja, amivel szakítanak a merev esküvői hagyományokkal. És bár nincsenek bevonva, korántsem dísztelenek, szuperül mutatnak rajtuk az élő virágok, gyümölcsök, de akár növények is. Csodaszép és isteni finom darabokat találtok az Egy csipet tortánál, amik nemcsak stílusosak, de személyre szabottak is. Itt a torták egyéni igények szerint készülnek, így biztosak lehettek benne, hogy a torta valóban a ti egyéniségeteket tükrözi!

eskuvoi-tortak-naked-cake.jpg

eskuvoi-tortak-naked-cake-2.jpg

A formabontó

Az esküt komolyan gondoljátok, de magatokat nem veszitek túl komolyan? Szerettek kilépni a megszokott keretek közül? Ki mondta, hogy az esküvői tortának komolynak kell lennie? Lila pöttyös, zöld, vagy éppen szivecskés, a Desszert.Neked tortáival meg tudjátok villantani a mókás oldalatokat. Mutassátok meg, hogy ez a nap valóban rólatok szól!

eskuvoi-tortak-formabonto-2.jpg

eskuvoi-tortak-formabonto-1.jpg

 

 Képek forrása: marangona.hu, egycsipettorta.hu, desszertneked.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littlewhitewedding.blog.hu/api/trackback/id/tr5412284317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

43528-white-wedding-bouquet.jpg

46e60e2f38d6a0c53e59c955e4b279fd.jpg

4f38dca2a7146539b8e77e6ca1a0ffa6.jpg

Friss topikok

süti beállítások módosítása