A LEGBOHÉMABB MENYASSZONYI RUHÁK - TE BEVÁLLALNÁD VALAMELYIKET?

bohem-eskuvo-lbf.jpgKedves leendő menyasszony! Ugye, mennyi minden nehéz dolog áll még előtted? Engedd meg, hogy egy picit megnehezítsük a ruhaválasztási fázist. Ha néha szeretsz elrugaszkodni egy picit a szárazföldtől, akkor miért ne tennéd ezt meg az esküvődön is egy lélegzetelállító bohém menyasszonyi ruhában. Mutatjuk a mesés lehetőségeket!

Feltűnő színek a fehér ruhához? Ó igen!

Ha szeretnél valami különlegeset vinni az esküvődbe, akkor egy színes virágos hajpánt, és egy vad smink tökéletes választás lehet. Persze azért ne essünk túlzásokba: a ruha maradjon csak fehér! A Costarellos esküvőiruha márka tökéletesen megmutatta azt, hogy hogyan is lehet ezt tökéletesen kivitelezni. Nézd csak meg ezeket a képeket:

costarellos-bohem-eskuvo-lbf.jpg

Nem mindennapi menyasszonyi ruhák..

..melyektől a lélegzet is eláll! Valóban nem szokványos esküvői ruhákról van szó, azonban be kell vallanunk, hogy ezek a darabok tökéletesek! A Delphine Manivet márka tökéletesen tudja azt, hogy mire van szüksége egy nem hétköznapi esküvőnek. Az első darab visszafogott, mégis elképesztően szexi, a második pedig mint ha egy igazi tündérmeséből lépett volna ki a modell. Na, neked melyik tetszik?

delphinemanivet-bohem-eskuvo-lbf.jpg

Mesébe illő darabok

Nem templomi esküvőtök lesz, hanem a családi udvaron fogjátok tartani azt? Akkor ezeket a Jenny Packham esküvői ruhákat neked találták ki! Persze nem muszáj ezekre a több százezer forintos (vagy inkább milliós) darabokra lecsapnod, mert biztos lehetsz benne, hogy a legszuperebb magyarországi kölcsönzőkben is találni fogsz hasonlóakat. Az első különösen érdekes, ugyanis itt nem csak a tört fehér szín dominál, hanem az arany is. Te bevállalnád?

jennypackham-bohem-eskuvo-lbf.jpg

Egyszerű elegancia

A Loho Bride márkájú ruhák minket mindig ámulatba ejtenek, és természetesen ebből a cikkből sem maradhattak ki. Ha hasonló ruhát fogsz viselni az esküvődön, akkor nem csak az jön majd le a násznépnek, hogy "hú, Te egy gyönyörű menyasszony vagy!", hanem biztosan oda fogják tenni, hogy mennyire elegáns is vagy! Persze melyik leendő feleség nem sikkes egy fehér ruhában? De azért abban kiegyezhetünk, hogy ezek a ruhák tényleg különlegesek...

lohobride-bohem-eskuvo-lbf.jpg

Téged is elkapott a "retró" érzés?

Minket teljesen ezektől a Temperley London menyasszonyi ruháktól. Bár nekünk ezek inkább régimódinak tűnik és nem bohémnak, mégis azt gondoltuk, hogy itt a helyük. Szerintünk manapság érdekes és figyelemfelkeltő ilyen ruhákban az oltár elé vonulni, de miért is választaná mindenki a szokásos abroncsos ruhákat...

temperleylondon-bohem-eskuvo-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littlewhitewedding.blog.hu/api/trackback/id/tr8712175244

43528-white-wedding-bouquet.jpg

46e60e2f38d6a0c53e59c955e4b279fd.jpg

4f38dca2a7146539b8e77e6ca1a0ffa6.jpg

Friss topikok

süti beállítások módosítása